O nama (Forum civilne akcije Požega)

Udruženje FORCA Požega je lokalni partner E2E programa na teritoriji Zlatiborskog i Moravićkog okruga od 2022 godine.

Forca je u lokalnoj zajednici prepoznata po delovanju u oblasti omladinskog rada kroz programe neformalne edukacije i mobilnosti, prikupljanje i distribuciju podataka, davanje podrške mladima na izazove sa kojima se suočavaju i umreženo delovanje na kreiranju boljeg kvaliteta života u zajednici. U tom radu ostvarili smo mnogo važnih i značajnij kontakata širom zemlje i u inostranstvu.

Kao jednu od aktivnosti u okviru programa „Zanjem do posla“ FORCA je osnovala Job Info Centar preko kojeg povezujemo program karijerno vođenje i savetovanje mladih sa potrebama na tržištu rada u Zapadnoj Srbiji, sa akcentom na Zlatiborski i Moravički okrug, kroz umrežavanje sa školama, privredom i civilnim sektorom.

Mladima i osobama iz teško zapošljivih grupa nudimo informisanje o mogućnostima daljeg obrazovanja i usavršavanja, o zanimanjima/profesijama, o stipendijama, programima mobilnosti, pomoć prilikom prijavljivanja na različite programe, dajemo savete kroz realne susrete sa poslodavcima, pomažemo u razumevanju kulture poslovanja i pomažemo u razvoju mekih veština.

Poslodavcima nudimo oglašavanje konkursa za posao kroz naše kanale komunikacije, podršku u pripremi i realizaciji programa obuke i treninga, podršku pri prikupljanju prijava i selekciji kandidata, organizovanje intervjua sa kandidatima. Karijerni savetnici

Forum civilne akcije FORCA

Knjaza Miloša 8, 31210 Požega, Srbija

+381 31 825 000

+381 31 3 100 700

office@forca.rs