Produžen rok za prijavu na Poziv za poslodavce

Zbog povećanog interesovanja, ali i neizvesnosti izazvane uticajem ukrajinske ratne i energetske krize, poziv će biti produžen do 20. aprila 2023. godine, a mi pozivamo kompanije da se prijave uz podršku naših osam lokalnih partnera/brokerskih organizacija ili JOB INFO centara.

Osnovna svrha Poziva za poslodavce je da obezbedi tehničku i finansijsku podršku poslodavcima iz privatnog sektora kojima je neophodna kompetentna radna snaga, kroz kreiranje različitih mogućnosti za učenje kroz rad posredstvom Platforme za obuke na radnom mestu (WBL) za sadašnje ili buduće tražioce zaposlenja, sa prevashodnim fokusom na mlade ispod 30 godina, ali ne isključujući ni druge potencijalne učesnike, posebno iz ranjivih grupa. Program E2E promoviše dostojanstven rad i podržavaće poslodavce koji nude pristojne uslove zaposlenja.

Više detalja na:

https://znanjemdoposla.rs/post/produzen-rok-za-prijavu-na-poziv-za-poslodavce-rezultati-implementacije-wbl-platforme-za-obuke-na-radnom-mestu?fbclid=IwAR0xJjSKReK_52MIC1Nx6iXjZa7_ySXjZASlwrhLpnLSXu6v8DkF-WfApTw